Kennismakingsbezoek

Kennismakingsbezoek

Wat wij van u verwachten bij een bezoek:


  • Voordat u bij ons op bezoek komt, vragen wij u schone kleding te dragen en niet eerst naar een andere cattery of asiel te gaan.
  • Onder het genot van een kopje koffie of thee willen wij graag dat u iets vertelt over uzelf en kunt u vragen stellen aan ons. 
  • Indien er geen allergie is, dan zult u direct kennis maken met onze katten. Bij allergie hebben we een ander beleid;
  • Uw kinderen zijn uiteraard welkom om mee tekomen met een kennismaking. Wij willen dat uw kinderen luisteren en niet dat ze tijdens het bezoek rondrennen, gillen of overal op klimmen of aanzitten. Indien u hier niet op let, dan zullen wij u erop wijzen. Zijn uw kinderen nog te klein om minimaal een uur aan deze eisen te voldoen, laat u ze dan thuis bij het bezoek;
  • Na het bezoek geven wij u 48 uur bedenktijd en nemen wij ook 48 uur bedenktijd. Indien wij geen goed gevoel hebben over bepaalde zaken, dan zullen wij u vragen om nog iets meer over uzelf en huissituatie te vertellen;
  • Indien u 5 dagen in de week werkt buitenshuis en verder ook 's avonds weinig thuis bent, verkopen wij u geen kitten en/of herplaatser.


Zo leest u dat wij veel van u verwachten tijdens een bezoek. Waarom zijn wij hier zo streng in zult u misschien vragen. Onze katten en kittens worden zeer stabiel en positief opgevoed. Wij proberen dus ook alle nieuwe ervaringen positief te laten verlopen. Hierdoor ontwikkelen ze op jonge leeftijd geen angst voor nieuwe dingen. Onze groep katten is ook stabiel, dus ook vanuit daar is dat zo. Als wij het kitten bij u thuis brengen, zal het niet onder de bank of achter de kast gaan zitten. Een kleine uitzondering daargelaten die de autorit niet erg prettig vonden, zij zullen even een paar uur nodig hebben om bij te komen. Maar de andere gaan meteen op verkenning, eten wat, gaan op de bak en spelen. Dit komt door de stabiele periode bij ons in de cattery.


Wij hechten dus heel veel waarde aan een positieve kennismaking.